DESPRE MINE

Numele meu este Mihai Pasare, am 32 de ani si practic sportul de peste 20 ani, fiind fost jucator profesionist de baschet, activitate din care am ales sa ma retrag destul de devreme pentru a ma putea specializa in fitness si nutritie si a ma putea dedica total acestei cariere.

In toti acesti ani nu am renuntat niciodata la activitatea sportiva, fitness-ul fiind cel mai mare hobby al meu de mic copil, aveam 8-9 ani cand am inceput sa ma antrenez prima data acasa cu gantere si corzi elastice.

 

Intotdeauna am fost un perfectionist si am vrut sa obtin cat mai mult din ceea ce mi-a placut sa fac si sa-mi imbogatesc cunostintele atat teoretice cat si practice. In acest domeniu, nu sunt suficiente studiile absolvite si trebuie mereu sa te informezi si sa fii in pas cu noile tendinte si descoperiri, altfel ramai rapid in urma.

Inca de la inceputuri, am inteles ca fitness-ul inseamna dincolo de un aspect fizic deosebit, sanatate, si de aceea nu am apelat niciodata la scurtaturi si nu am folosit steroizi anabolizanti precum majoritatea celor care se antreneaza de multi ani si vor sa-si depaseasca anumite limite fizice genetice cu orice pret.

 

Fitnessul inseamna miscare, inseamna un stil de viata sanatos, iar asta implica automat si o alimentatie sanatoasa. Fiind constient de importanta acestui aspect, in paralel am incercat tot timpul sa-mi dezvolt si cunostinte in domeniul nutritiei. Studiile mele nu se limiteaza doar la cele de instructor si antrenor personal de fitness si aerobic, astfel absolvind si o scoala de nutritie cu specializarea tehnician nutritionist si diploma acreditata de minister.